Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37457

Ingredience

Základní těsto na pizzu [20279]
18 g Cukr krupice
22,5 g Droždí
650 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 ml Olej olivový
1,5 špetka Sůl
322,5 ml Voda pitná
Náplň
1 polévková lžíce Bazalka
200 g Celer řapíkatý
4 ks Cibulka jarní
400 g Mozzarella
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
1 špetka Sůl
400 g Treska aljašská
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 867kJ
14% Sacharidy 52 g
21% Tuky 16 g
9% Sodík 187 mg
40% Bílkoviny 22 g

Pizza s treskou postup přípravy receptu:

1

Základní těsto na pizzu:

2

Z cukru, droždí a 90 ml vlažné vody necháme vzejít kvásek.

3

Mouku smícháme se solí, zbylou vlažnou vodou, 35 ml oleje, kváskem a vypracujeme v hladké těsto, které se nelepí.

4

Velkou mísu vytřeme zbylým olivovým olejem a těsto v ní vyválíme, poté necháme přikryté utěrkou kynout cca 1,5 hodiny.

5

Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly, každý z nich vyválíme na kolo o průměru cca 30 cm. Okraje necháme mírně zvednuté.

6

Tresku omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme olivový olej a osmahneme na něm najemno nakrájenou jarní cibulku a řapíkatý celer. Přidáme trestu a na kostičky nakrájená rajčata, vše osolíme, opepříme a přidáme bazalku a česnek. Omáčku 5 minut povaříme.

7

Na těsto naklademe rybí směs, posypeme na kostičky nakrájenou mozzarellou a pečeme v předehřáté troubě na 220 stupňů Ceslia asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept