Jednoduchý recept

Dušená pohanka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37495

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
300 g Pohanka
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 615kJ
30% Sacharidy 107 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 206 mg
28% Bílkoviny 16 g

Dušená pohanka postup přípravy receptu:

1

Pohanku spaříme vroucí vodou a propláchneme studenou vodou.

2

V kastrole na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přisypeme pohanku a zalijeme ji dvojnásobným objemem vody. Osolíme a pod pokličkou zvolna dusíme 15-20 minut. Nemícháme, aby zrnka zůstala celá.

3

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept