Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37526

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
500 g Černý kořen
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 176 kcal
Kilojoule 736kJ
7% Sacharidy 24 g
9% Tuky 6 g
13% Sodík 270 mg
14% Bílkoviny 8 g

Černý kořen s vejci postup přípravy receptu:

1

Očištěný černý kořen uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na kousky.

2

Potom kousky krátce opečeme na pánvi na oleji, zalijeme rozšlehanými vejci a přidáme česnek utřený se solí. Zamícháme a vejce necháme ztuhnout. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nakrájenou pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept