Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37571

Ingredience

40 g Chilli paprička
300 g Cibule
2 polévková lžíce Cukr třtinový
1 kg Hovězí maso zadní
3 l Hovězí vývar základní
3 g Nové koření celé
4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Omáčka pikantní worcesterová
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
1 kávová lžička Skořice mletá
5 g Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 594kJ
5% Sacharidy 18 g
12% Tuky 9 g
106% Sodík 2 g
102% Bílkoviny 57 g

Hovězí ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do velkého hrnce, zalijeme horkým vývarem, přivedeme k varu a sbíráme pěnu, která se vytvoří na povrchu. Dále vaříme zvolna, přikryjeme a 1 1/2 hodiny zvolna vaříme.

2

Vložíme nahrubo nakrájenou cibuli, nasekané chilli papričky, polovinu petrželové natě, ocet, worcesterskou omáčku, cukr, směs pepře, skořici, tymián, nové koření a podle chuti sůl.

3

Zakryjeme a 2 hodiny znova zvolna vaříme, aby maso bylo velmi měkké.

4

Maso vyjmeme z vývaru a udržujeme teplé.

5

Vývar asi 10 minut svařujeme i se zeleninou na 300 ml. Osolíme, opepříme, případně přidáme ocet. Maso nakrájíme na silné plátky. Porce zalijeme šťávou se zeleninou a posypeme petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept