Jednoduchý recept

Nápoj z podmáslí a zeleninové šťávy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37616

Ingredience

50 ml Chlebový kvásek
100 ml Mléko - podmáslí
2 kávová lžička Obilí
1 špetka Pepř bílý
50 ml Rajčatová šťáva
1 špetka Sůl
5 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 88 kcal
Kilojoule 366kJ
4% Sacharidy 16 g
1% Tuky 1 g
12% Sodík 239 mg
10% Bílkoviny 6 g

Nápoj z podmáslí a zeleninové šťávy postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme na co nejemněji.

2

Ve větší nádobě smícháme podmáslí, obilí, kvas, rajčatovou šťávu, pepř, sůl a připravený česnek.

3

Nápoj nalijeme do sklenice, kterou jsme vychladili.

4

Ihned servírujeme s možným přidáním ledových kostek či ledové drti.

Poznámka

Fermentované obilí obsahuje kyselinu mléčnou, která podporuje střevní flóru, ta chrání tělo před viry.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept