Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37642

Ingredience

120 g Cibule
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
25 g Petržel - nať
60 g Sýr Feta
200 g Tortilla
Salsa
10 g Chilli paprička
60 g Cibule
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
750 g Passata (drcená rajčata)
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 813kJ
9% Sacharidy 33 g
7% Tuky 5 g
29% Sodík 575 mg
12% Bílkoviny 7 g

Enchiladas s feta sýrem postup přípravy receptu:

1

Salsa: Do mixéru dáme drcená rajčata, nakrájenou chilli papričku, cibuli a pouze krátce je mixujeme, aby zůstaly drobné kousky nerozmixované. Rozpálíme olej a dáme na něj směs z mixéru. Průběžně promícháváme omáčku asi 5 minut a podusíme, až zhoustne. Osolíme ji a udržujeme teplou.

2

Na druhou pánev nalijeme 4 lžíce oleje a středně ho rozehřejeme. Po jedné na něm dozlatova smažíme tortilly, 3 vteřiny z každé strany. Necháme je okapat na papírových ubrouscích.

3

Tortilly naplníme trochou rajčatové omáčky, zavineme je a narovnáme na talíř. Pokryjeme je zbylou rajčatovou omáčkou, posypeme rozdrobeným sýrem Feta, nasekanou cibulí a petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept