Recept

Svíčková s jarní cibulkou

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37646

Ingredience

180 g Cibule
120 g Cibulka jarní
500 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
180 g Paprika červená
Marináda
2 polévková lžíce Cukr krupice
125 ml Omáčka sójová
90 ml Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 299kJ
5% Sacharidy 20 g
5% Tuky 4 g
4% Sodík 79 mg
56% Bílkoviny 32 g

Svíčková s jarní cibulkou postup přípravy receptu:

1

Marináda: smícháme sójovou omáčku, rýžové víno a cukr.

2

Nudličky masa s marinádou smícháme, zakryjeme a necháme přes noc v chladničce.

3

Nudličky vyndáme z marinády (marinádu uchováme). Ve woku rozehřejeme

4

1 polévkovou lžíci oleje, přidáme kolečka cibule, nakrájenou červenou papriku a zprudka je průběžně promícháváme a 2 minuty smažíme. Děrovanou naběračkou zeleninu vyjmeme a dáme stranou. Rozehřejeme zbytek oleje a zprudka na něm za průběžného promíchávání smažíme asi 5 minut kousky masa.

5

Do woku vrátíme cibuli, červenou papriku, přidáme marinádu a vše ještě chvilku dusíme. Před podáváním ozdobíme kolečky jarní cibulky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept