Recept

Bílá cibulová omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 37664

Ingredience

150 g Cibule
2 dl Hovězí vývar základní
30 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo čerstvé
0,5 l Smetana 12% (konzumní)
6 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 037kJ
3% Sacharidy 12 g
27% Tuky 20 g
29% Sodík 572 mg
9% Bílkoviny 5 g

Bílá cibulová omáčka postup přípravy receptu:

1

Cibuli si nakrájíme nadrobno. V polovině dávky smetany si rozmícháme mouku.

2

Na pánvi si rozpustíme máslo a na něm necháme zesklovatět cibuli, zalijeme vývarem a povaříme. Rozmixujeme ručním mixérem a zalijeme polovinou smetany, ve které je rozmíchaná mouka. Za stálého míchání povaříme a zředíme zbytkem smetany. Podle chuti dosolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept