Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3774

Ingredience

0,5 ks Cibule
60 g Houby čerstvé
500 g Hrášek
125 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 015kJ
6% Sacharidy 22 g
16% Tuky 12 g
2% Sodík 50 mg
22% Bílkoviny 12 g

Hrášek se strouháním postup přípravy receptu:

1

Hrášek zalijeme osolenou vodou, povaříme, scedíme a vývar ponecháme stranou.

2

V kastrole rozehřejeme 1 lžíci másla, zpěníme na něm usekanou cibuli a přidáme osušené strouhání. Zalijeme odvarem z hrášku, přisolíme a pod pokličkou dusíme.

3

Na zbylém másle podusíme osolené houby.

4

Vše smícháme s hráškem, dáme do zapékací mísy a pokropíme mlékem. Pokrm zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept