Jednoduchý recept

Pórkový koláč se slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 37744

Ingredience

1 špetka Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
700 g Pórek
100 g Slanina vepřová
200 g Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 45%
1 špetka Sůl
1 balení Těsto na pizzu
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 925kJ
4% Sacharidy 14 g
19% Tuky 15 g
15% Sodík 302 mg
17% Bílkoviny 9 g

Pórkový koláč se slaninou postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizu si připravíme dle návodu na obalu a vložíme ho do formy na koláč. Pórek nakrájíme na drobné kousky. Slaninu nasekáme na kousky a dáme s pórkem na rozpálenou pánev. Pečeme, dokud není slanina do zlatova propečená.

2

Vedle si smícháme vejce, smetanu a nastrouhaný sýr. Do směsi přidáme špetku pepře, soli a majoránky.

3

Nyní na těsto ve formě rozložíme slaninu s pórkem a vše zalijeme krásně vypadající smetanovou směsí.

4

Nyní už jen stačí vložit do trouby a péct na 200 stupňů cca 35 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept