Kořeněné výpečky z divočáka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kořeněné výpečky z divočáka
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 45 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 37747 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 stroužek | Česnek |
4 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
500 g | Kančí bok |
500 g | Kančí plec |
0,3 kávová lžička | Kmín drcený |
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Protlak rajčatový |
1 kávová lžička | Sůl |
400 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 11g |
---|---|
Cholesterol | 81,3mg |
Draslík | 174,7mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 2,5mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Kančí plec, Kmín drcený, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Kančí bok, Pepř černý mletý, Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Kořeněné výpečky z divočáka postup přípravy receptu:
1 | Maso z plece a bůčku vykostíme a nakrájíme na kostky. |
2 | V míse smícháme s prolisovaným česnekem, hrubě sekanou cibulí, s hořčicí, rajčatovým protlakem, kmínem, pepřem a solí. Směs řádně promícháme, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a v předehřáté troubě upečeme doměkka. |