Sýrový tolar

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
40

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
81 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
214 mg
Cukr
119 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s mandlemi a strouhaným parmezánem. Přidáme žloutek (bílek ponecháme stranou) a na plátky nakrájené máslo. Vše zpracujeme na drobené těsto, které dáme na chvíli do chladu.
  • 2
    Těsto pak rozválíme na tenký plát a vykrajujeme tolary, které přendáme na vymazaný plech. Bílek ušleháme a potřeme jím sýrový tolar. Vršek tolaru ještě ozdobíme jednou mandlí. Všechny tolary dáme do trouby a pečeme deset minut při 200 stupních Celsia.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.