Kotlety na skořici

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety ochutíme solí, pepřem, obalíme v mouce a zprudka osmažíme na rozpáleném oleji. Uchováme teplé.
  • 2
    V pánvi ve výpeku osmahneme jemně pokrájenou šunku, nasekanou cibuli a česnek. Přidáme bobkový list, zakryjeme pokličkou a krátce podusíme.
  • 3
    Kotlety dáme do pekáče, přelijeme směsí z pánve.
  • 4
    Rajčata oloupeme, osmažíme, ochutíme solí, pepřem,povaříme na pyré, přidáme skořici, nasekanou petrželku, rozředíme vínem a přilijeme ke kotletám.
  • 5
    Zakryjeme a pečeme cca 30min. Můžeme dolét ještě trochu vína.
  • 6
    Hotové kotlety podáváme s libovolnou přílohou, můžeme doplnit sázeným vejcem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.