Recept

Syllabub s mandlovým likérem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37869

Ingredience

1 ks Cukr vanilka
135 ml Likér mandlový - Amaretto
100 g Mandle
1 špetka Muškátový oříšek
500 ml Smetana 12% (konzumní)
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 119 kcal
Kilojoule 496kJ
2% Sacharidy 8 g
10% Tuky 8 g
0% Sodík 5 mg
5% Bílkoviny 3 g

Syllabub s mandlovým likérem postup přípravy receptu:

1

Do mísy dáme vejce, vanilkový cukr, mandlový likér Amareto, špetku muškátového oříšku a vše důkladně promícháme.

2

Do směsi pozvolna přiléváme smetanu a dál šleháme pomocí ručního šlehače, dokud nevznikne hustý a nadýchaný krém.

3

Hotový krém rozdělíme do připravených mističek a zdobíme najemno nasekanými mandlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept