Recept

Kančí roláda plněná králičím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 37873

Ingredience

3 ks Cibule
1,5 kg Kančí bok
0,5 kávová lžička Kmín drcený
500 g Králičí maso
1 dl Mléko polotučné
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 911kJ
5% Sacharidy 19 g
19% Tuky 14 g
8% Sodík 169 mg
110% Bílkoviny 62 g

Kančí roláda plněná králičím masem postup přípravy receptu:

1

Kančí bok vykostíme a rozřízneme tak, aby vznikl plát. Lehce naklepeme, osolíme a poprášíme paprikou.

2

Dva rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka, jednu cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, petržel jemně nasekáme, dva rohlíky nakrájíme na kostičky.

3

Vykostěného králíka umeleme a v míse promícháme se zbylými surovinami, přimícháme vejce, okořeníme mletým pepřem a drceným kmínem.

4

Směsí potřeme plát masa, zavineme, převážeme potravinářským provázkem a vložíme na pekáč spolu s dvěma cibulemi, které jsme nakrájeli na kolečka. Roládu podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept