Roláda z kančí plece

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
961 mg
Cukr
575 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí plec rozřízneme na plát, naklepeme a osolíme (1/4 lžička).
  • 2
    Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, rohlík nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka, vařený uzený jazyk sloupneme a nakrájíme na kostičky (vaříme v 500 ml vody).
  • 3
    Mleté maso smícháme s vymačkanými rohlíky, žampiony, jazykem, přimícháme vejce, zbylou sůl, pepř a smetanu.
  • 4
    Směsí natřeme plát masa, zavineme, převážeme provázkem, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.