Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37876

Ingredience

1,2 kg Kančí plec
250 g Maso mleté - mix
1 dl Mléko polotučné
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rohlíky bílé
3 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 g Vepřový jazyk uzený
1 l Voda pitná
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 446kJ
3% Sacharidy 12 g
37% Tuky 27 g
16% Sodík 328 mg
120% Bílkoviny 68 g

Roláda z kančí plece postup přípravy receptu:

1

Kančí plec rozřízneme na plát, naklepeme a osolíme (1/4 lžička).

2

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, rohlík nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka, vařený uzený jazyk sloupneme a nakrájíme na kostičky (vaříme v 500 ml vody).

3

Mleté maso smícháme s vymačkanými rohlíky, žampiony, jazykem, přimícháme vejce, zbylou sůl, pepř a smetanu.

4

Směsí natřeme plát masa, zavineme, převážeme provázkem, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept