Recept

Závitky z kančího bůčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37883

Ingredience

3 ks Cibule
1,2 kg Kančí bok
2 ks Klobása Dunajská
1 kávová lžička Koření grilovací
3 ks Nové koření celé
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 956kJ
5% Sacharidy 19 g
19% Tuky 14 g
7% Sodík 147 mg
18% Bílkoviny 10 g

Závitky z kančího bůčku postup přípravy receptu:

1

Kančí bůček vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, zaprášíme paprikou a osolíme.

2

Na každý plátek položíme třetinu klobásy, maso zavineme, sepneme jehlou a vložíme do pekáče na cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Přidáme nové koření, pepř, závitky posypeme grilovacím kořením, podlijeme vodou a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept