Recept

Maliny v jablečné huspenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 37884

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
120 g Cukr krupice
4 ks Jablka
200 g Maliny
80 ml Mléko zahuštěné slazené
0,5 l Voda pitná
2 plátek Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 328kJ
21% Sacharidy 76 g
3% Tuky 3 g
0% Sodík 9 mg
6% Bílkoviny 3 g

Maliny v jablečné huspenině postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a mělce vydlabeme. Vložíme do hrnce s vodou, cukrem a citronovou šťávou a pozvolna vaříme, až jsou měkká, ale nerozpadají se. Jablka vyjmeme, vložíme do misky a naplníme malinami. Do vývaru z jablek přidáme vydlabanou dužinu a necháme rozvařit. V hrnku s vodou rozpustíme želatinu, pozvolna zahříváme, až zprůhlední, ale nevaříme. Smícháme s rozvařenou dužinou a zalijeme naplněná jablka v miskách. Necháme vychladit a podle fantazie ozdobíme kondenzovaným mlékem a čerstvými malinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept