Recept

Chilli con carne s hořkou čokoládou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 170 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37886

Ingredience

1 ks Chilli paprička
0,5 kávová lžička Chilli paprička sušená
3 ks Cibule
400 g Fazole červené sterilované
4 polévková lžíce Kečup
1 kg Klobása Chorizo
1 špetka Kmín římský
1 špetka Koriandr čerstvý
60 ml Olej slunečnicový
1 ks Pažitka
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
300 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Skořice mletá
250 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek
80 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 257kJ
7% Sacharidy 27 g
78% Tuky 59 g
31% Sodík 613 mg
62% Bílkoviny 35 g

Chilli con carne s hořkou čokoládou postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 150 stupňů Celsia.

2

Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Chilli papričku omyjeme, očistíme, rozpůlíme, zbavíme semínek a najemno nasekáme.

3

V kastrole rozpálíme olej a cibuli, česnek a chilli papričku na něm osmahneme. Poté přidáme koriandr, římský kmín, skořici a sušené chilli. Směs promícháme a přidáme na kolečka nakrájené klobásky chorizo. Restujeme asi 5 minut.

4

Přimícháme rajčatový protlak, kečup, fazole a na kostičky nakrájená rajčata. Zalijeme vodou a necháme asi 10 minut dusit. Nakonec přidáme nastrouhanou hořkou čokoládu a promícháme.

5

Kastrol vložíme do trouby, kde pokrm 150 minut dusíme.

6

Servírujeme na připravené talíře a zdobíme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept