Recept

Řezy z jelení kýty s brusinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37889

Ingredience

600 g Jelení kýta
6 polévková lžíce Kompot brusinkový
2 polévková lžíce Kompot meruňkový
1 kávová lžička Koření grilovací
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej rostlinný
120 ml Pomerančová šťáva
0,5 kávová lžička Sůl
1 hrst Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 064kJ
9% Sacharidy 33 g
16% Tuky 12 g
55% Sodík 1 g
108% Bílkoviny 61 g

Řezy z jelení kýty s brusinkami postup přípravy receptu:

1

Jelení kýtu nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme, obalíme v hladké mouce a orestujeme na rozpáleném oleji. Poté plátky vyjmeme a držíme na teple.

2

Do výpeku vlijeme meruňkový a brusinkový kompot, švestky nakrájené na nudličky, přimícháme šťávu z pomeranče a směs necháme asi osm minut povařit.

3

Maso servírujeme přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept