Recept

Svěží jehněčí kotlety

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37907

Ingredience

800 g Jehněčí maso
20 g Máta
1 polévková lžíce Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
20 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
20 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 800kJ
1% Sacharidy 4 g
35% Tuky 26 g
24% Sodík 488 mg
40% Bílkoviny 23 g

Svěží jehněčí kotlety postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme a položíme na grilovací rošt. Potřeme polovinou oleje a posypeme černým pepřem. Na každou kotletu položíme po 1 snítce rozmarýnu, máty a tymiánu.

2

Maso vložíme 10 cm pod horký gril a 4-6 minut ho grilujeme. Vyjmeme z grilu, sejmeme bylinky a kotlety obrátíme. Potřeme je zbylým olejem, znovu na ně položíme bylinky a grilujeme dalších 4-6 minut. Servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept