Smažené řízky ze srnčí kýty

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
851 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
50 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
298 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a jemně nastrouháme, stejně jako sýr.
  • 2
    Srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a poprášíme kořením na divočinu. Řízky obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
  • 3
    Těstíčko připravíme umícháním brambor, sýra, mléka, ušlehaných vajec a mouky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.