Jednoduchý recept

Rajčatová omáčka nezahuštěná

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3794

Ingredience

50 g Celer bulvový
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
50 g Petržel kořen
750 g Rajčata
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
2 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 118 kcal
Kilojoule 493kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
17% Sodík 338 mg
10% Bílkoviny 6 g

Rajčatová omáčka nezahuštěná postup přípravy receptu:

1

Cibuli spolu se zeleninou si očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu nastrouháme na jemném struhadle.

2

Všechnu zeleninu budeme dusit na oleji.

3

Jakmile je zelenina dušená, přidáme omytá a nakrájená rajčata, rozsekaný česnek, petrželovou nať nakrájenou nadrobno. Vše osolíme, opepříme a necháme dusit tak dlouho, až je vše dostatečně měkké a omáčka zahoustlá.

4

Omáčku podáváme s rýží nebo s těstovinami a posypeme parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept