Recept

Restovaná srnčí játra s klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37961

Ingredience

120 g Cibule
600 g Játra srnčí
2 polévková lžíce Kečup
250 g Klobása ostravská
0,3 kávová lžička Kmín drcený
50 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,107 kcal
Kilojoule 4 630kJ
12% Sacharidy 45 g
126% Tuky 95 g
10% Sodík 198 mg
39% Bílkoviny 22 g

Restovaná srnčí játra s klobásou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, klobásu a játra na nudličky.

2

Játra orestujeme na rozpáleném oleji, přimícháme cibuli, klobásu, koření a smažíme. Na závěr vmícháme kečup, sůl, promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept