Recept

Steak z jeleního hřbetu na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37963

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1,2 kg Jelení hřbet
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 691kJ
1% Sacharidy 2 g
12% Tuky 9 g
11% Sodík 214 mg
132% Bílkoviny 74 g

Steak z jeleního hřbetu na grilu postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme na marinádu prolisovaný česnek, drcený pepř, tymián, dijonskou hořčici a olej.

2

Jelení hřbet vykostíme, nakrájíme na silné plátky, zlehka naklepeme, zalijeme marinádou a pod fólií necháme přes noc marinovat.

3

Marinované steaky dáme na gril a z obou stran grilujeme. Před podáváním osolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept