Hřbet z muflona s višněmi

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 1,2kilogramyMufloní maso
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká
    • 0,5lžičkaSůl
    • 80mililitrůOlej rostlinný
  • Na omáčku
    • 150gramůKompot brusinkový
    • 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
    • 120mililitrůVíno červené
    • 250gramůVišně
    • 1lžíceCukr krupice
    • 80mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
21 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
800 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku svaříme vypeckované višně, brusinkový kompot, červené víno a cukr. V troše vody rozšleháme Solamyl a omáčku zahustíme. Necháme ji krátce povařit.
  • 2
    Hřbet vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, lehce obalíme v mouce a usmažíme na rozpáleném oleji.
  • 3
    Plátky servírujeme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.