Jednoduchý recept

Kořeněný špíz ze srnčí kýty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38027

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
600 g Srnčí kýta
0,5 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 168kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
9% Sodík 180 mg
82% Bílkoviny 46 g

Kořeněný špíz ze srnčí kýty postup přípravy receptu:

1

Kýtu nakrájíme na silné proužky, cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Vše smícháme v míse, přidáme kečup, hořčici, olej, pepř, dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce několik hodin marinovat.

2

Marinované maso napícháme na jehly a grilujeme.

Poznámka

Špízy můžeme také upéct na plechu v troubě.

Komentáře a hodnocení

 
Natasa.Salamonova@seznam.cz
Kořeněný špíz ze srnčí kýty
Je to výborné. Netradiční recept a k tomu pečené malé bramburky. Mńam.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept