Recept

Hemenex z křepelčích vajec

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38061

Ingredience

50 g Cibulka jarní
50 g Feferony
80 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
36 ks Vejce křepelčí
100 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 463kJ
1% Sacharidy 3 g
42% Tuky 31 g
14% Sodík 276 mg
26% Bílkoviny 14 g

Hemenex z křepelčích vajec postup přípravy receptu:

1

Vejce rozklepneme do misky. Osolíme, opepříme. Feferonku nakrájíme na tenká kolečka stejně jako cibulku.

2

Pánev rozpálíme, dáme na ní plátky šunky a krátce osmahneme. Poté přilijeme vejce, přisypeme feferonky a cibulku a smažíme do zbělání bílků.

Poznámka

Máme-li rádi vejce více tepelně upravená, hemenex opatrně otočíme na pánvi a necháme ještě chvíli smažit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept