Okurky s tuňákovou náplní

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a na špalíky nakrájíme okurky dlouhé 4cm.
  • 2
    Vydlabeme z každého kousku střed se semeny a připravíme náplň z tuňáka.
  • 3
    Z konzervy tuňáka slijeme olej a smícháme s tvarohem.
  • 4
    Přidáme vařené žoutky, lžíci hořčice, citr.šťávu, sůl a pepř.
  • 5
    Rozmixujeme a zdobícím sáčkem plníme kousky okurek.
  • 6
    Dozdobíme sušenou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Okurky s tuňákovou náplní
Vynikající 🙂