Jednoduchý recept

Okurky s tuňákovou náplní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3807

Ingredience

0,5 ks Citrony
1 polévková lžíce Hořčice
3 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji
250 g Tvaroh jemný
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 150kJ
5% Sacharidy 19 g
12% Tuky 9 g
7% Sodík 132 mg
57% Bílkoviny 32 g

Okurky s tuňákovou náplní postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a na špalíky nakrájíme okurky dlouhé 4cm.

2

Vydlabeme z každého kousku střed se semeny a připravíme náplň z tuňáka.

3

Z konzervy tuňáka slijeme olej a smícháme s tvarohem.

4

Přidáme vařené žoutky, lžíci hořčice, citr.šťávu, sůl a pepř.

5

Rozmixujeme a zdobícím sáčkem plníme kousky okurek.

6

Dozdobíme sušenou petrželkou a podáváme.

Poznámka

z citronu použijeme šťávu a vajíčka musí být uvařená natvrdo

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept