Horká čokoláda s levandulovou vůní

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
42 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu nalámeme na malé kousky. Mléko přelijeme do hrnce a uvedeme k varu, přidáme smetanu a hřebíček a vaříme 6 minut. Poté odstavíme z plotny, vyjmeme hřebíček a přisypeme kousky čokolády. Bez varu necháme rozpustit. Přilijeme javorový sirup, dochutíme cukrem a přisypeme levanduli. Nápoj vyšleháme v mixéru a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 4. 1. 2016
Horká čokoláda s levandulovou vůní
Vynikající recept s javorovým sirupem a levandulí. cukr už není ani nutný
Anonymní uživatel
po 4. 1. 2016
Horká čokoláda s levandulovou vůní
Je to super recept😉