Recept

Kaštanová nádivka s parmskou šunkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38093

Ingredience

2 ks Cibule červená
400 g Kaštanové pyré
250 g Kaštany jedlé
1 špetka Muškátový oříšek
75 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 038kJ
10% Sacharidy 35 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 244 mg
11% Bílkoviny 6 g

Kaštanová nádivka s parmskou šunkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli očistíme a nahrubo nasekáme. Parmskou šunku nakrájíme na proužky a pažitku nasekáme najemno.

2

V kastrole rozpálíme máslo a orestujeme na něm cibuli, parmskou šunku a pažitku.

3

Takto orestovanou směs vložíme do nerezové mísy, přidáme na kostky nakrájené kaštany, strouhanku a kaštanové pyré. Vše důkladně promícháme.

4

Nakonec osolíme, přidáme vejce, muškátový oříšek a pepř a ještě jednou promícháme.

5

Nádivku uložíme na 12 hodiny do chladničky a poté jí můžeme použít k plnění.

Poznámka

Nádivka je ideální k plnění kuřete nebo krocana.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept