Jednoduchý recept

Telecí plátky s šalvějí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38110

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
600 g Telecí kotlety
10 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 268kJ
0% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
10% Sodík 195 mg
54% Bílkoviny 31 g

Telecí plátky s šalvějí postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osolíme a opepříme. Šalvěj omyjeme a pokrájíme na menší kousky.

2

Olej rozpálíme a maso na něm krátce osmahneme po dobu 2 minut z každé strany. Poté na každý kousek masa dáme dílek másla a trochu šalvěje. Pánev přendáme do trouby a necháme zapéct při 190°C po dobu asi čtvrt hodiny. Podáváme přelité výpekem.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept