Jednoduchý recept

Pain perdu-chléb sypaný cukrem a skořicí

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3812

Ingredience

6 plátek Chléb toastový
1 kávová lžička Cukr krupice
130 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Máslo
1 kávová lžička Skořice mletá
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 648kJ
7% Sacharidy 25 g
4% Tuky 3 g
13% Sodík 258 mg
13% Bílkoviny 7 g

Pain perdu-chléb sypaný cukrem a skořicí postup přípravy receptu:

1

Vejce rozšleháme s mlékem.

2

V pánvi rozehřejeme máslo. Plátky toastového chleba namočíme do vajec a z obou stran krátce opečeme. Ihned podáváme posypané směsí cukru a skořice.

3

Toasty se hodí ke kávě nebo pro děti s mlékem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept