Jednoduchý recept

Candát s perníkovou strouhankou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 38122
Kategorie: Maso

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 964kJ
4% Sacharidy 14 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 58 mg
43% Bílkoviny 24 g
Candát s perníkovou strouhankou

Candát s perníkovou strouhankou postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osolíme a opepříme. Perník nastrouháme a smícháme se změklým máslem do lepivé strouhanky.

2

Olej rozpálíme a krátce na něm osmahneme rybu, položenou kůží dolů. Poté maso přendáme do zapékací mísy neopečenou stranou nahoru, pokryjeme perníkovou strouhankou a dáme péct při 190°C na cca 10 minut, než strouhanka ztuhne. Rybu servírujeme s plátkem pomeranče.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept