Jednoduchý recept

Cannelloni plněné kuřecí směsí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 38138
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

250 g Cannelloni
100 g Celer řapíkatý
100 g Cibule
200 g Kuřecí prsa
100 g Mrkev kořen
30 ml Olej olivový
30 g Olivy černé
2 špetka Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
3 špetka Provensálské koření
250 g Rajčata
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl
30 g Sýr Parmezán
30 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 499kJ
16% Sacharidy 59 g
116% Tuky 87 g
20% Sodík 399 mg
43% Bílkoviny 24 g
Cannelloni plněné kuřecí směsí

Cannelloni plněné kuřecí směsí postup přípravy receptu:

1

Zeleninu a cibuli očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Maso pokrájíme najemno. Zapékací mísu vymažeme máslem. Smetanu smícháme s olivami, strouhaným parmezánem a rajčaty.

2

Olej rozpálíme a přidáme pokrájenou zeleninu a cibuli, vše restujeme dozlatova. Poté vmícháme pokrájené maso a restujeme dalších 8 minut. Přilijeme víno, přidáme provensálské koření a necháme prohřát. Takto připravenou směs odstavíme z plotny, necháme vychladnout, osolíme a opepříme dle potřeby a poté plníme do cukrářského sáčku, pomocí kterého naplníme neuvařené těstoviny masovou směsí. Plněné cannelloni naskládáme do zapékací mísy.

3

Vše přelijeme rajčatovou omáčkou a dáme péct na 25 minut při 180°C.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept