Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38286

Ingredience

2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 86 kcal
Kilojoule 358kJ
0% Sacharidy 0 g
10% Tuky 8 g
5% Sodík 99 mg
6% Bílkoviny 4 g

Sněhová majonéza postup přípravy receptu:

1

Ve vodě s octem a s olejem rozšleháme žloutky. Směs osolíme, opepříme a v horké vodní lázni těsně pod bodem varu šleháme do zhoustnutí.

2

Z bílků ušleháme pevný sníh a žloutkový krém do něj postupně vmícháme.

3

Msajonézu ihned spotřebujeme. Používáme ji do salátů, k vařeným rybám, drůbeži a zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept