Pamlsek z vnitřností - recept pro psy

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
882 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve vyložíme plech na pečení papírem, předehřejeme troubu na 170 °C.
  • 2
    V míse metlami promícháme ovesné vločky, kukuřičnou mouku, nadrobno nakrájená játra, která jsme předem uvařili v neosolené vodě, strouhaný sýr, česnekový prášek, olej a nasekanou petrželku. Za stálého hnětení přiléváme vodu, tak aby se těsto důkladně propojilo a zůstalo vláčné. Nakonec jej vyklepeme na vál pomoučený trochou kukuřičné mouky. Když se těsto nelepí, rozválíme jej na plát o šíři 3 mm. Plát přendáme na plech a propíchneme vidličkou, rádýlkem rozdělíme na malé čtverečky.
  • 3
    Vložíme do trouby a pečeme zhruba 35 minut do zlatohněda.
  • 4
    Hotové přesuneme na mřížku a necháme důkladně vychladnout a vyschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.