Pamlsek z vnitřností - recept pro psy
50 min.
Ingredience
- 200mililitrůVoda pitná
- 150gramůMouka kukuřičná
- 60gramůOvesné vločky
- 50gramůJátra kuřecí
- 30gramůSýr Parmezán
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1lžičkaČesnek sušený
- 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
882 mg
Postup přípravy
- 1Nejdříve vyložíme plech na pečení papírem, předehřejeme troubu na 170 °C.
- 2V míse metlami promícháme ovesné vločky, kukuřičnou mouku, nadrobno nakrájená játra, která jsme předem uvařili v neosolené vodě, strouhaný sýr, česnekový prášek, olej a nasekanou petrželku. Za stálého hnětení přiléváme vodu, tak aby se těsto důkladně propojilo a zůstalo vláčné. Nakonec jej vyklepeme na vál pomoučený trochou kukuřičné mouky. Když se těsto nelepí, rozválíme jej na plát o šíři 3 mm. Plát přendáme na plech a propíchneme vidličkou, rádýlkem rozdělíme na malé čtverečky.
- 3Vložíme do trouby a pečeme zhruba 35 minut do zlatohněda.
- 4Hotové přesuneme na mřížku a necháme důkladně vychladnout a vyschnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.