Recept

Mleté hovězí maso s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38334

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
400 g Hovězí maso mleté
40 g Máslo čerstvé
8 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 360kJ
2% Sacharidy 7 g
26% Tuky 19 g
13% Sodík 254 mg
54% Bílkoviny 30 g

Mleté hovězí maso s vejci postup přípravy receptu:

1

Na rozpálené pánvi na másle opečeme mleté maso, osolíme a 5-6 minut mícháme.

2

Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a oloupanou, nasekanou cibulku. Vše chvíli dusíme pod pokličkou.

3

K podušenému masu vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je ztuhnout.

4

Můžeme podávat s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept