Mleté hovězí maso s vejci

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpálené pánvi na másle opečeme mleté maso, osolíme a 5-6 minut mícháme.
  • 2
    Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a oloupanou, nasekanou cibulku. Vše chvíli dusíme pod pokličkou.
  • 3
    K podušenému masu vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je ztuhnout.
  • 4
    Můžeme podávat s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.