Jednoduchý recept

Bylinková omáčka se žloutky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 38359

Ingredience

10 g Bazalka
150 g Jogurt bílý
10 g Kopr čerstvý
10 g Libeček
150 g Majonéza
1 ks Mandarinky
10 g Meduňka
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
30 g Pažitka
1 kávová lžička Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 148 kcal
Kilojoule 620kJ
2% Sacharidy 7 g
16% Tuky 12 g
17% Sodík 344 mg
7% Bílkoviny 4 g

Bylinková omáčka se žloutky postup přípravy receptu:

1

Z uvařených vajec vybereme žloutky, dáme je do mísy, přidáme petrželovou nať, pažitku, libeček, kopr, meduňku, bazalku, olej majonézu, jogurt.

2

Všechny suroviny mixérem rozmixujeme, dochutíme solí, pepřem, mandarinkovou šťávou a dochucenou omáčku ještě promixujeme. Skladujeme v chladu.

Poznámka

Bylinkovou omáčku podáváme jako přílohu ke zvěřině, ozdobíme mátou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept