Recept

Studená polévka s hroznovým vínem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 38394

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
150 g Cukr moučkový
20 g Hřebíček
1 ks Mandarinky
2 l Mošt hroznový
20 g Solamyl - bramborový škrob
2 dl Voda pitná
300 g Víno červené
300 g Hroznové víno
0,5 l Víno portské

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 591 kcal
Kilojoule 2 474kJ
33% Sacharidy 118 g
2% Tuky 1 g
2% Sodík 49 mg
2% Bílkoviny 1 g

Studená polévka s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vylijeme mošt, přidáme cukr, hřebíček, citrónovou a mandarinkovou kůru a povaříme.

2

V hrníčku rozšleháme vodu se škrobem, vylijeme do hrnce a tak zahustíme polévku. Odstavíme z plotny, dáme na chladné místo vychladnout a do studené přilijeme víno, přidáme na půlky nakrájené hrozny a opatrně promícháme.

Poznámka

Polévku podáváme studenou, na vychlazeném talíři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept