Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38411
Kategorie: Nápoje

Ingredience

1 ks Badyán
80 ml Brandy
75 g Cukr krupice
5 ks Hřebíček
1 polévková lžíce Limetková kůra
1 polévková lžíce Pomerančová kůra
4 polévková lžíce Pomerančová šťáva
4 ks Skořice celá
75 cl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 081kJ
11% Sacharidy 39 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 9 mg
3% Bílkoviny 1 g
Horký svařák

Horký svařák postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme červené víno, přidáme skořici, limetkovou a pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, cukr, badyán, hřebíček a brandy.

2

Zahřejeme pod bod varu, promícháme a stáhneme ze sporáku.

3

Ihned poté podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept