Horký svařák

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 75centilitrůVíno červené
    • 4kusySkořice celá
    • 1lžícePomerančová kůra
    • 1lžíceLimetková kůra
    • 4lžícePomerančová šťáva
    • 75gramůCukr krupice
    • 1kusBadyán
    • 5kusůHřebíček
    • 80mililitrůBrandy
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
14 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme červené víno, přidáme skořici, limetkovou a pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, cukr, badyán, hřebíček a brandy.
  • 2
    Zahřejeme pod bod varu, promícháme a stáhneme ze sporáku.
  • 3
    Ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.