Jednoduchý recept

Kančí kýta s kukuřičkami a mandlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 38430
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Feferony
200 g Hrachové lusky
600 g Kančí kýta
150 g Kukuřice cukrová nakládaná
50 g Mandle
80 ml Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Olej slunečnicový
5 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 246kJ
4% Sacharidy 15 g
47% Tuky 35 g
18% Sodík 367 mg
73% Bílkoviny 41 g

Kančí kýta s kukuřičkami a mandlemi postup přípravy receptu:

1

Kýtu nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a smícháme s vejci, do kterých jsme zašlehali Solamyl. Pod fólií necháme alespoň hodinu v chladničce.

2

Zázvor nastrouháme, mandle spaříme, oloupeme a orestujeme na slunečnicovém oleji, kukuřičky scedíme a pokrájíme, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.

3

Maso osmažíme na rozpáleném oleji na pánvi, přidáme kukuřičky, hrachové lusky a krátce osmažíme. Poté vmícháme zázvor, feferonku, zázvor, ústřicovou omáčku a dobře prohřejeme.

4

Maso podáváme s orestovanými mandlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept