Kefírové lívance

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 3decilitryMléko kefírové
    • 3kusyVejce slepičí
    • 200gramůMouka polohrubá
    • 2kusyJablka
    • 10gramůSoda jedlá
    • 100gramůCukr skořicový
    • 0,5decilitrOlej rostlinný
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kefír smícháme se skořicí, moukou, vejci a nastrouhanými jablky do hladké hmoty. Nakonec vmícháme jedlou sodu.
  • 2
    Na rozpáleném oleji usmažíme z těsta lívance dozlatova. Podáváme posypané skořicovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.