Jednoduchý recept

Borůvkovo-jablečné čatní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38465

Ingredience

300 g Borůvky
1 ks Cibule červená
200 g Cukr krupice
700 g Jablka
1 kávová lžička Kmín římský
1 kávová lžička Koriandr čerstvý
350 ml Ocet jablečný
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 041kJ
17% Sacharidy 61 g
1% Tuky 1 g
7% Sodík 135 mg
2% Bílkoviny 1 g

Borůvkovo-jablečné čatní postup přípravy receptu:

1

V kastrolu smícháme očištěná, oloupaná a na kostičky nakrájená jablka, borůvky, najemno nasekanou cibuli, jablečný ocet, cukr, zázvor, římský kmín, koriandr a sůl.

2

Promícháme a přivedeme k varu, na mírném ohni vaříme 45 minut, dokud se jablka nerozvaří.

3

Hotové čatní plníme do čistých zavařovacích sklenic a vzduchotěsně je uzavřeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept