Zdravý recept

Domácí medovo-datlový ocet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38473

Ingredience

250 g Datle
75 g Med včelí
1 l Ocet vinný
1 kávová lžička Pepř bílý
2 kávová lžička Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 55 kcal
Kilojoule 232kJ
3% Sacharidy 13 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
0% Bílkoviny 0 g

Domácí medovo-datlový ocet postup přípravy receptu:

1

Do sklenice nalijeme ocet, přidáme med, datle, tymián a pepř. Sklenici vzduchotěsně uzavřeme a obsah důkladně promícháme.

2

Uložíme na 4 dny do temna.

3

Po 4 dnech hotový ocet přecedíme, nalijeme do čistých lahví a vzduchotěsně uzavřeme.

4

Skladujeme v chladnu a temnu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept