Jednoduchý recept

Klobásy z bažanta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38493

Ingredience

1,2 kg Bažantí prsa
80 ml Mléko polotučné
1 kávová lžička Paštikové koření
3 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí
300 g Vepřový bok
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 669 kcal
Kilojoule 2 797kJ
4% Sacharidy 14 g
52% Tuky 39 g
14% Sodík 279 mg
110% Bílkoviny 62 g

Klobásy z bažanta postup přípravy receptu:

1

Maso z bažanta umeleme s nakrájeným bůčkem a rohlíky, které jsme namočili v mléce.

2

Do směsi přimícháme česnek utřený se solí, rozmíchaná vejce, sůl, paštikové koření a řádně promícháme. Směs naplníme do střívek.

Poznámka

Klobásy grilujeme nebo opékáme na pánvi na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept