Recept

Kančí guláš s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38513

Ingredience

500 g Cibule
250 g Fazole bílé v mírně slaném nálevu
1 kg Kančí plec
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 kávová lžička Majoránka
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 ml Voda pitná
300 g Zelí kysané
3 stroužek Česnek
Na jíšku
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 520kJ
5% Sacharidy 19 g
17% Tuky 13 g
7% Sodík 139 mg
74% Bílkoviny 42 g

Kančí guláš s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, zelí scedíme a pokrájíme, papriky zbavíme semen a nakrájíme na kostky, fazole scedíme a necháme okapat.

2

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Vmícháme mletou papriku, zalijeme vodou, přidáme česnek, sůl, pepř, kmín a dusíme.

3

K poloměkkému masu přimícháme papriky, zelí, majoránku, zašleháme jíšku, je-li třeba, přilijeme vodu a guláš ještě alespoň dvacet minut za častého míchání povaříme. Na závěr vmícháme fazole a necháme je prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept