Kančí guláš s fazolemi

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, zelí scedíme a pokrájíme, papriky zbavíme semen a nakrájíme na kostky, fazole scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Vmícháme mletou papriku, zalijeme vodou, přidáme česnek, sůl, pepř, kmín a dusíme.
  • 3
    K poloměkkému masu přimícháme papriky, zelí, majoránku, zašleháme jíšku, je-li třeba, přilijeme vodu a guláš ještě alespoň dvacet minut za častého míchání povaříme. Na závěr vmícháme fazole a necháme je prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.