Recept

Kančí guláš s houbami a klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38523

Ingredience

0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
4 ks Cibule
150 g Fazole bílé v mírně slaném nálevu
1 kg Kančí plec
2 kávová lžička Majoránka
80 ml Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
800 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek
Na jíšku
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
Na houby
200 g Houby čerstvé
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 866kJ
4% Sacharidy 15 g
32% Tuky 24 g
7% Sodík 145 mg
73% Bílkoviny 41 g

Kančí guláš s houbami a klobásou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, houby nakrájíme a podusíme, maso nakrájíme na kostky, klobásy oloupeme a nakrájíme na plátky, fazole scedíme a necháme okapat.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Přimícháme papriku, česnek, sůl, pepř, zalijeme vodou a pod poklicí dusíme.

3

K téměř měkkému masu vmícháme jíšku, houby, rajčatový protlak, majoránku, chilli koření a alespoň čtvrt hodiny na mírném plameni povaříme. Na závěr vložíme do guláše prohřát fazole.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept