Recept

Kančí krkovice na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38531

Ingredience

600 g Kančí maso
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
Na marinádu
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice dijonská
1 kávová lžička Libeček
50 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Petržel - nať
100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 098kJ
1% Sacharidy 4 g
19% Tuky 15 g
0% Sodík 2 mg
48% Bílkoviny 27 g

Kančí krkovice na grilu postup přípravy receptu:

1

Krkovici nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme marinádou, vložíme do misky, zalijeme zbylou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.

2

Marinované maso ugrilujeme.

3

Na marinádu prolisujeme česnek, jemně nakrájíme cibuli, posekáme bylinky. Vše smícháme, přidáme sójovou omáčku, olej, pivo, hořčici a promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept