Kančí krkovice na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kančí krkovice na grilu
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 38531 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
600 g | Kančí maso |
0,5 kávová lžička | Pepř černý mletý |
Na marinádu | |
---|---|
4 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Hořčice dijonská |
1 kávová lžička | Libeček |
50 ml | Olej rostlinný |
1 polévková lžíce | Omáčka sójová |
1 kávová lžička | Petržel - nať |
100 ml | Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 49,8mg |
Vláknina | 934,6mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,5mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kančí maso, Česnek, Cibule, Olej rostlinný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Hořčice dijonská, Libeček, Omáčka sójová, Petržel - nať, Pivo tmavé 10% 3,7% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Kančí krkovice na grilu postup přípravy receptu:
1 | Krkovici nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme marinádou, vložíme do misky, zalijeme zbylou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce. |
2 | Marinované maso ugrilujeme. |
3 | Na marinádu prolisujeme česnek, jemně nakrájíme cibuli, posekáme bylinky. Vše smícháme, přidáme sójovou omáčku, olej, pivo, hořčici a promícháme. |