Recept

Kapustová polévka s hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38538

Ingredience

150 g Hříbky čerstvé
400 g Kapusta hlávková
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 539kJ
13% Sacharidy 46 g
21% Tuky 16 g
92% Sodík 2 g
27% Bílkoviny 15 g

Kapustová polévka s hříbky postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vývarem vložíme očištěné, na plátky nakrájené houby. Uvaříme je téměř doměkka.

2

Přidáme omytou, na nudličky nakrájenou kapustu a vaříme, až kapusta úplně změkne.

3

V hrnku rozmícháme hladkou mouku s vejcem a směs přes vidličku nakapeme do polévky. Nakonec přidáme kousek másla.

4

Polévku podle chuti osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept